Testimonials

`Mina upplevelser hos Armandas skönhetssalong,är mycket positiva. Armanda är otroligt professional i sitt sätt mot sina kunder, använder krämer av hög kvalitet och har ett helhetstänk i sina behandlingar. Själv har jag tydligt sätt hur huden blivit " piggare". Armandas massage på axlar och huvud ger en härlig känsla och har kännbar effekt .  Jag kan på alla sätt rekommendera Armandas skönhetssalong`.

Ann G.

 

`Jag kände en negativ energi, var ibland nertryckt, deprimerad, även ibland hade jag ångstanfall, som jag ville gärna bli av med. För jag har mycket förtroende och trygghet i Armanda; jag kommer sedan längre tid hos henne, sa jag ja till sitt behandling. Sessionen var väldigt interessant, spännande, med till slut en riktigt överraskning. Det var så äkta, realistisk, precis som i vanliga livet. Jag luktar doften, hörde ljud, känner gräset, alla sinnen var verksamma.

Jag fick kontakt med, känner mig själv som mitt inre barn. Hon/jag var helt ensam, men jätte lekfull. Samtidigt fick jag kontakt med, känner jag min dotter inifrån.
Negativa tankar ändrade, nya insikter, möjligheter, nya vägar, steg framåt kommer till mig. Jag har fått tools/ledtråden för vardags liv.
Ny insikt på att man gjort rätt val och följt rätt väg. Man ska inte vända och gå bakåt, utan gå vidare och blicka framåt ingen vet vem/vad som väntar på slutet. Min upplevelse blev positiv och lycklig. Visade mig en ny möjlighet för min framtid. Känns som att jag fick bekräftelse på att jag gjort rätt val och det stärker mig och underlättar därför för mitt barn och min sambo.
Man ska ta vara på nuet och det man har. För livet är det man lever just nu och här, synd att fastna i gammal ångest, när så mycket positivt ligger framför dig`.

Ann-Sofie J.

 

"De senaste fem åren jag har varit kund hos Armanda och är mycket nöjd med hennes behandlingar. Armanda har en lång, gedigen yrkesutbildning och med sin stora yrkeskännedom och sitt vänliga väsen och mottagande kan hon på ett mycket tillfredsställande ta sig an varje kund, med sina olika hyproblem.
Armanda ger varje gång en mycket välbehövlig behandling och med sina utomordentligt goda preparat får man en mycket fullgod behandling, i en fräsch lokal och med avslappnande bakgrundsmusik."
 
Helena U.